HELSE-IT

Den konstituerte direktøren i Helseplattformen går av

Konstituert direktør Trond Utne i Helseplattformen slutter og går tilbake til sin gamle jobb.

Trond Utne fratrer stillingen som konstituert direktør i Helseplattformen og blir igjen administrerende direktør i Helse Midt-Norges IKT-selskap Hemit HF.
Trond Utne fratrer stillingen som konstituert direktør i Helseplattformen og blir igjen administrerende direktør i Helse Midt-Norges IKT-selskap Hemit HF. Foto: Helseplattformen
2. nov. 2023 - 15:28

Det skriver Adresseavisen.

Utne ble innsatt som konstituert direktør i mars i år da administrerende direktør Torbjørg Vanvik gikk av. Utne skal etter eget ønske returnere til sin gamle stilling som administrerende direktør i Helse Midt-Norges IKT-selskap Hemit HF.

Utne blir sittende i stillingen hos Helseplattformen til ny konstituert direktør er på plass. Styreleder Helge Magne Garåsen sier til Adressa at de regner med å få avklart hvem som blir ny konstituert direktør i neste uke.

Helseplattformen er en felles digital plattform for hele helsetjenesten i Midt-Norge. Målet da den ble innført i november i fjor ved St. Olavs hospital i Trondheim, var bedre informasjonsflyt og økt pasientsikkerhet. Det har imidlertid vært problemer rundt innføringen av systemet. Torsdag kom også nyheten om at Helseplattformen får krisemidler på 80 ekstra millioner kroner.

Iden amerikanske Kongressen pågår en prosess som i ytterste konsekvens kan lede til et forbud mot Tiktok i USA.
Les også

USA: Politikere krever at Tiktok får nye eiere

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.