APPLE PAY

DNB skal tilby Apple Pay til norske kunder

Innen utgangen av året skal DNB tilby Apple Pay til sine kunder. Det gjelder også kunder fra Sbanken.

DNB åpner opp for Apple Pay.
DNB åpner opp for Apple Pay. Foto: Ludvig Heiberg Larsen/NTB
12. juli 2024 - 10:06

– Vi vil at alle kundene våre skal kunne betale med mobilen på en enkel og trygg måte. Derfor er vi veldig glade for å jobbe med Apple slik at vi snart kan tilby kundene våre å betale sømløst i butikk og på nett med Apple Pay, sier Maria Løvold, konserndirektør for personmarkedet i DNB, i en pressemelding.

Torsdag ble det kjent at Apple var blitt enige med EU om å åpne tæppeteknologien som brukes til Apple Pay for konkurrenter og tredjeparter. I bytte mot dette gikk EU med på å stanse flere etterforskninger av tech-giganten.

DNB jobber nå med den tekniske integrasjonen slik at DNBs kunder skal kunne betale med Iphone og Apple Watch i butikken, samt med disse og andre Apple-produkter på internett. Da DNB kjøpte opp Sbanken mistet sistnevntes kunder også muligheten til å bruke Apple Pay, noe som førte til stor frustrasjon for mange.

Vipps, der DNB er største eier, varslet lignende planer allerede torsdag.

Kim Dotcom, grunnleggeren av fildelingsnettstedet Megaupload, utleveres til USA etter mange år med rettsstrid i New Zealand. Her er han avbildet under en rettshøring i Auckland i 2015.
Les også

Kim Dotcom skal utleveres til USA

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.