TELEKOM

Nkom-leder blir rådgiver i Otte

Camilla Broch Pedersen har fått ny jobb.

Camilla Broch Pedersen er tidligere seksjonssjef i Nkom. Nå skal hun finne løsninger på stadig mer komplekse problemstillinger i ekomsektoren, skriver hennes nye arbeidsgiver, rådgivingsselskapet Otte.
Camilla Broch Pedersen er tidligere seksjonssjef i Nkom. Nå skal hun finne løsninger på stadig mer komplekse problemstillinger i ekomsektoren, skriver hennes nye arbeidsgiver, rådgivingsselskapet Otte. Foto: Otte
27. juni 2024 - 08:21

Camilla Broch Pedersen har nylig forlatt stillingen som seksjonsleder for Nett og tjenester i  Sikkerhetsavdelingen i Nkom, og begynner nå i rådgivningsselskapet Otte.

Det skriver selskapet selv i en melding de har sendt ut.

Otte bistår blant annet innenfor sikkerhet, personvern og ekom, og var i flere år medarrangør av den tidligere Inside Telecom-konferansen.

Otte skriver at Broch Pedersen i Nkom har jobbet tett på ekomsektoren med blant annet å sikre at alle i Norge skal ha tilgang til godt og robust bredbåndsnett, vært pådriver for bærekraft i bransjen, og vært involvert i ulike tiltak for å sikre kabler på havbunnen.

De skriver art hun skal fortsette å jobbe med disse tingene i Otte, både for bransje og myndigheter.

– Med Camilla styrker Otte seg på sentrale områder innenfor ekomsektoren som utbygging, sikkerhet og beredskap, regulering, bærekraft, samtidig som hun også bringer inn et nytt element i form av flere års erfaring rundt marin kartlegging som er helt avgjørende for å sikre infrastruktur på havbunnen, skriver Otte.  

Broch Pedersen uttaler i meldingen at hun ser frem til å jobbe med ekom- og datasenterbransjen, fokusere på bærekraft, strategi, digital infrastruktur og prosjektledelse, og bistå kunder med rådgivning innen disse områdene.

Direktør for marked og tjenester i Nkom, Kamilla Sharma, ser ikke bort fra at flere av dagens bredbåndstilbydere kan bli rene netteiere dersom bredbåndsnettene åpnes for grossister og sluttbrukere.
Les også

Justerer bredbåndsreguleringen: Tre nye selskaper kan måtte åpne nettene sine – tre andre slipper

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.